Menü
Dr. Jászberényiné
Balogh Judit
kineziológus, reiki mester tanár

A Reiki

A  REIKIRŐL

A Japán eredetű szó jelentése: egyetemes, tehát isteni életenergia. Intelligens energia, amely kizárólag a gyógyulást, a gyógyulttá válást , az emberi, állati és növényi egészség megtartását szolgálja.

 

Ősi kézrátételes gyógymód, amely a beavatott személyen keresztül ennek az isteni, univerzális energiának a csatornázását, közvetítését jelenti. Mivel a reiki intelligens energia, ezért a kezelés eredményei a várttól eltérőek lehetnek. A reiki mindig oda áramlik, ahol a legnagyobb szükség van rá,s kizárt, hogy negatív hatásokkal járjon, vagy bárki visszaélhessen vele. A reiki Istennek egy része!

 

A KEZELÉSRŐL

A kezelés kezelőágyon történik, nem kell levetkőzni. Kellemes zene segíti az ellazulást.

 

Kezelés előtt megbeszéljük a problémákat. A teljes kezelés az egész testre kiterjed, beleértve az aurát is. Időtartama kb 1 óra.

 

A BEAVATÁSRÓL

Az atlantiszi időkben valamennyien rendelkeztünk a gyógyító energia közvetítésének ezen módjával. Természetes volt számunkra, hogy a koronacsakránkon át befogadott energia a tenyereink közepén lévő csakránkon át kilép és gyógyításra használható. Önmagunk gyógyítására is. Gondoljunk csak arra, ha valamink fáj, ösztönösen megfogjuk.

 

Ez a csatorna az idők folyamán használhatatlanná vált, mikor tudatunkkal  az anyagi világra,a túlélésre fókuszáltunk, egyszerűen elfelejtettük ezt a képességünket.

 

A jelenben bárki visszakaphatja ezt a képességét a beavatás által. A beavatott személy nyugodtabbá, nyitottabbá válik, pozitívabb lesz az életfelfogása , megnő Istenbe vetett hite és bizalma.

 

A beavatást tanfolyam előzi meg, melynek különböző szintjei vannak. ( reiki I, reiki II, reiki mester,  reiki- mester- tanár )

 

TANFOLYAMOK

Tervezés alatt.