Menü
Dr. Jászberényiné
Balogh Judit
kineziológus, reiki mester tanár

Magamról

1986-ban végeztem a Jannus Pannonius Tudományegyetem tanárképző karának biológia-rajz szakán. A gyerekeim születéséig ( 21 éves fiam és egy 17 éves lányom van) tanítottam felső tagozatos gyerekeket és a mai napig nagy szeretettel gondolok vissza ezekre az évekre. Rengeteg öröm,tapasztalat, tanulság által lettem gazdagabb. Sok-sok szeretetet kaptam és adtam-ettől volt olyan szép.

 

A gyes alatt lakberendezői képesítést szereztem, majd 7 évig ezen a területen dolgoztam. Így kiélhettem kreativitásomat, emellett a lehető legtöbb időt töltöttem a gyerekeimmel, hiszen ez a munka nagy szabadságot adott.

 

A segítői pályán egy „ véletlenül” elvégzett reiki tanfolyam hatása indított el. Mondhatom ez az élmény katarktikus volt és sok minden a helyére került bennem. Amit addig csak éreztem,- hogy milyen életet szeretnék élni és látni magam körül,- már meg tudtam fogalmazni. Az a hatalmas szeretet-élmény,amit átéltem - minden létező iránt- új dimenziókat nyitott.

 

Faltam a könyveket, minél többet akartam tudni egy olyan világról, amelyről itt a Földön – dualitásban élve – szinte mindent elfelejtettünk. Emlékezni akartam – akarok, hogy jobban megérthessem az Élet misztériumát, a szellemi törvényeket, amelyek szerint történnek a dolgok, sosem véletlenül, sosem céltalanul.

 

A kineziológia áldásos hatását először kislányomon, majd magamon tapasztaltam meg , mikor először fordultunk szakemberhez. Az átélt élmények hatására úgy éreztem, ez az én utam, kineziológiát kell tanulnom, hogy én is segíthessek másokon.

 

Nemzetközi képesítésemet az Európa-Akadémia Professzionális kineziológus szakán szereztem a  kineziológia Brain Gym, Touch For Health,Wellness kineziológia és One Brain ágaiból., tanultam Stress – release-t, pszichológiát.

 

Közben a reiki fokozatokat is megszereztem, reiki- mester-tanár lettem.

Az ETI- ben letett alap és szakvizsgák után kezdtem el a munkát.

A gyakorlat során sok tapasztalatot gyűjtöttem össze, minden kliens, minden oldás tanított és ez a tanulási folyamat a mai napig tart.

 

A közelmúltban sajátítottam el a Craniosacralis-terápia- módszerét. Ezek a technikák is hozzásegítenek ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak, ha szükséges, ötvözve a két módszert.

 

A célom, hogy azoknak az embereknek ,akik hozzám fordulnak segíthessek, hogy elhiggyék, minden képesség, készség és lehetőség megvan bennük egy boldog, teljes és egészséges életre, és az összes kérdésükre a válasz ott van bennük.